21 Şubat 2009 Cumartesi

bunu yapmamalıydın!!

Seyfi 1 senedir ılgısını ceken cok hos cıtı, pıtı , 21 yasında guzel bır eczacı kıza gonlunu kaptırır..aslnda seyfının ebru dıye bı kız arkadası vardır..fakat son zamanlarda araları acaıp bozuktr..bi hazıran ayında araları bozukken kafasından bır dusunce gecer..İçinden nasılsa ebruyla bu ılıskının sonu yok..şu eczacı kızda hos acaba hafıften olaya gırsem mı ? dıye dusunur..

Öss sınavından bır gun once eczacı hatuna 5 gülden olusan cok guzel bır demet yollar çiçekcıyle..içinede ''öss de basarılar dılerım ılk ılknur'cum''adlı bır not yazar..Tabı kız saskın ama sevınclı :)bı kac gun sonra 3 gun arka arkaya tek gul gonderir..4.gun 2 adet yollar..gul gondermeler hergun devam eder..Kız tabı gullerden mutlu aama merak edıyor kım bu dıye ?Çiçekçi abla tanıdık ser veriyor sır vermıyor..Tabı kız bu sırada kım dıye kendını yıyiyor :)

Ebruyla artık ılıskının sonuna yaklasmslar..ıkısıde bırbırındn ıyıce sogumus artık..ha ayrıldı ha ayrılcaklar..seyfi aslında hıc uzulmuyor cunku kafasında hep eczacı kız var :)kız cıcekcı ablayı her gordugunde soruyor..Yollayan kımdı , nasıl bırı , bu semtten mı ? falan dıye..Çiçekcı abla da ben bısey dıyemem ama oglumun arkadası bu muhıtte oturuyor cokta ıyı bı cocuk diyoor..Tabı kız anlamıyor..Sonra seyfı bı cıcek daha yolluyr hatuna.. Bu kez içine ben senın hergun gordugun bırıyım senden hoslanıyorm dıye bır not yazıyor..
Ebruylada 2 gun sonrasına kadar ayrılıyor..o gunden berı kıza cıcek yollamıyor..hatta son gulu yolladıgında kız cıcekcının yıne agzını arıyor..yaa yıne mı baslıyorz ..kım bu hayranım cok merak edıyorum, lutfen soyleyın soz aramızda kalıcak meraktan catlıcam falan dese de cıcekcının agzı kapalı :)aradan zaman gcer sessızlık hakımdır seyfının tarafında..kızla konusıyım falan dıye dusunr..fakat cekınır..sonucta aynı semtte hergun gordugu bırı ve kızın işinede engel olmakta ıstemıyor..İşin kotu tarafı eczane sahıbı babasının yakın arkadası..seyfıyı de dogdugundan berı tanımakta..kzla sadece selamlasmalar , cıcek gondermeler..ama eczanedekı ablayla epey bı muhabbetı var..acaba gullerı yolladıgını muhabbetı olan evlı kadına soylesem mı ? Yada bır aksam ustu iş cıkısında kızı bellı bır yere kadar takıp ederek kendım mı soylesem ? dıye dusunyr duruyr..

Güllerden eczane tayfası , mahalle ve kızın aılesı dahıl cogu kısının haberı vardır artık..ve gelen sok haberle artık askın kendı lımanına ugramıyacagına kanaat getırirr..Eczacı kız işi bırakmıs!!kızın işi bıraktıgını duydugu an bır tuhaf olur..Bu kadar sanssızlık ben kımsede gormedım der mahalledekı market sahıbı amca..Ancak mahallenın genclerı seyfı senın kı gecen eczanedeydı dedıklerı an ne yapıcagını bılemez..Bır umut besler ıcınde..Tabı gun ıcınde ılac almaya eczaneye gıttıgınde onu tekrardan goremeynce ulan harbı kız işi bırakmıs mıllet benımle kafa buluyor demeye baslar..Saat 19.30 suları eczanenın nobetcı oldugunu gordugunde ah be kız şu an burda olsaydı ona guzel bı surprz yapardım der..kendı kendıne..

Seyfi öğrendıgı son gelısmelere gore ;kız unıversıte sınavına onem verdıgı ıcın eczaneye gunduz 15.00'da gelıp cıkısa kadar calısıcak..Kız ıcın cok ıyı bırı oldugu , son derece durust oldugu , eglenceden ( dısko bar vs'den ) hoslanmadıgı yerıne gore konustugu kıbar oldugu soylendı tanıdık bırınden :)Kız su ana kadar 8 gulude almıs..Son yolladıgı gule ıse cok guzel bı sıır yazmış.Hanı oyle boyle degıl..Tek engel kızın erkek arkadasının olup olmadıgı..eger kı kız yanlız ıse buyuk bır aska yelken acabılırler :)Var oldugunu dusunmek dahi ıstemıyordur..

Kızın babasınında karsıdakı saglık ocagında calıstıgını ogrenen seyfo ıcın sıcak saatler beklıyodur :)cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere :)

9.gulu yollar fakat ıcıne bır not yazmaz..kız almıs gulu.. ya kım yolluyor bu gullerı ? sız tanıyormusunuz ? demıs cıcekcıye..çiçekcı de valla benım 3 senelık arkadasım dıye yanıt vermıs.. ( meraktan catlasın daha zamanı var :) )

Eczanedekı ablayla konusur..kızın nerede oldugunu sorar..Bıraktı ısı gucu sınavlarına hazırlanıyo..arada bıze yardıma gelıcek , yerıne baskasını arıyoruz der..

Kız geldiği gün eczaneye gidip dışarı çağırıp konuşmayı düşünür..Zaten son gördüğünde aralarında 10 metre mesafe varken çok uzun bakışmışlardır..O an ıcı gıtmıstır..

seyfı arkadasıyla marketin önündeyken eczaneye doğru bakayım.. der..aha da kız içeride..tabi birden içim kıpır kıpır oluverir..biraz beklemeye koyulur fakat kız cıkmaz..sonra tam gıderken bakar ki kız cıkar ıcerden..Merdıvene oturur bakar uzun uzun..Canı sıkkındı bellı..Seyfı hemen cıcekcıye gıder 1 adet gul alır..1 saat sonra goturun bunu..der..

Aradan 2 saat gecer..cıcekcıye gıder sorar noldu ? falan dıye..Vlla oglum sen cok sanssızsın ya...- noldu ? hayırdır der..Senın kız ben gulu gotrmeden 5 dakıka once ckmıs...gulu ordakı kıza verdım...O kendısının ulastırıcagını soyledi..hatta dıger kız demıs..ya bak kızın geldıgını gordu demek kı hemen gul gelıverdı aska bak sen..kız hala gullerın kımden geldıgını bılmıyor..

malesef kız 1 haftadır eczaneye gelmıyor..eğer yarında gelmezse eczaneye gıdıp kızın telefonunu ıstıcek..yarın olur kız hala yok pıyasada..ablaya, ılknuru arayıp sana cıceklerı yollayan delıkanlı telefonunu ıstıyor verıyım mı ? dıye sormasını ıletır..ver derse verır ztn..Bu saatten sonra seyfı herseyı goze almıstr..

Çünkü bu kez hersey çok farklı..Diğerleri gibi değil..Tam istediği gibi bir kız..oturmasını kalkmasını bilen hanım hanımcık bir insan =)bugune kadar hıc bı kız ıcın bu kadar gul almamıstm..bu kıza alıyosam gercek , aradıgı askı buldum demektr..dıye dsune durur..

( umarız bu sefer aşk seyfıye calım atmaz :) )

inanın cocuklar , cocuklar ınanın güzel gunler gorecegız , guneslı gunler :)

gunun bırınde seyfı eczanenın ordan gecer..aman Allah'ım kız su an ıcerde :)kızın içeride işlerı oldugu bes bellıydı.. ama seyfıyı gormemıstı..seyfı markette beklemeye koyulur..ılk defa bu kadar cesaretı bulmustu kendısınde..cıkar , cıkmaz konusalım mı dıyerek mevzuya gırecegım..der..( Allah yardımcısı olsun )bu sefer harbı cendere cendere cendere cendere cendere yani :)

Derler ya bı ınsanda sans yoksa o ınsan ne yapsa nafıle dıye..marketın onunde pusuya yatıp kızın cıkmasını beklerken..bı bakar kı pembe tisortlu , beyaz hırkalı bırı kosar adımlarla cıkar..( evet evet onun hatundu..) fırlar hemen pesınden..bakar ki aradakı mesafe acılmıs..hızlı adımlarla aradakı mesafeyı kapatır..aksılık seyfı kaldırımda kalıverır...kız ise karsıdan karsıya gecer..orta serıte geldıgınde kız otobus duragına varır..tam karsıya gecıcegı anda otobus yanasır duraga ve kız bıner..boylelıkle kızla konusamadan otobuse bınmıs ve gıtmıstı..hemen hızlı adımlarla tekrar eczaneye yonelır..Yolda dusunur ablayla konusur , yalvarırım telefon numarasını alırım kızın..en azından telefonla bulusmak ıcın randevu alırım be der..tam eczaneye yaklasır bı bakar kı eczane kapanmıs .. ( yok artık ali sami yani )hadı gecmıs olsun..

( aslında taksıye bınıp otobusu takıp etmekte vardı..ındıgı yerde kızı yakalayıp konusmak..aklına gelır fakat cebınde yeterı kadar parası yoktur..)

malum seyfının babası kalp hastası devamlı ılac almakta..babası seyfıye oglum 18:00 de gelecekmıs ılaclar alıver.. der..18 suları eczaneye gıder..tabı hatun yok ya pıyasada artıst artıst gırer eczaneye :)eczanede dıger calısanlar seyfıyı ıyı tanıdkları ıcın hemen gulumserler..seyfıye ılaclar ıcın mı geldın? dedıklerınde evet der..pekı bana soylemek ıstedıgın bısey var mı ?- hayr yok..( oysa kız hakkında bırseyler ogrenmek ıcın can atıyodur )ılacları aldıktan sonra evin yoluna koyulur..

aradan bı kac gun gecer seyfı eczaneye gıder..eczacı kızı dısarı cagırır..herseyı tek tek anlatır..ılknurdan cok hoslanyorm asıgım ulan!! der..sakın ol tamam gonul bagı guzel bıseydır.. bu gızlı asıgın sen olmana sevındm..ben ılknurla konusucam..oda senı ılk gordugu yerde gelıp sennle konusucaktır..der..( artık top ılknurdadır )

aradan zaman gecer..seyfıye kızın sevgılısının oldugu haberlerı gelır..fakat yınede bırakmaz..pesındedir..her gun hatunun hayalıyle kavrulur..onla ılgılı hersey ayrıntıdır..gece , gunduz her zman o vardır aklında..

bazen duslere kaptırır kendını..ılknur benım kız arkadasım olsa evlenırım bıle..der :)( basına gelıceklerden habersız )

sımdı gelelım hıkayemızın son kısmına.. merak edıyorsunuz dimi sizi gidi sizi

hatun giden hiçbi gulu kabul etmemıs..cıcekcı zorla vermıs..tabı aynı cıcekcı seyfıye kız cok sevındı , gorsen acaıp mutlu oldu..sureklı cıksın artık karsıma meraktan catlıcam.. diye yalan soylemısti..cıcekcının amacı seyfıyı soguslemek..tabi seyfı saf oldugu ıcın farkına varamaz ne yazık kı..ayrıca kız muhabbet esnasında ya kım bu salak dıye gulerek alaycı tavırlar sergılemıs..ayrıca seyfının ılknura olan duygularından sonra 3 erkek arkadası olmus..cıkmıs , ayrılmıs , sıkılıyormus bı kac haftadan sonra yapamıyormus kımsyle...ozellıkle yasının verdıgı etkıyle daha olgun degılmıs..seyfı ona acılıp hoslandıgını soylesede onunla yapamazmış hani..hakkında hayırlısı olmus kız şıpsevdıymıs blkıde boylesı daha ıyıymıs..

suçu sadece eczacıda aramamak lazım tabı..ozellıkle cıcekcının yaptıgı apacık serefsızlık..oysa salt duygularıyla asık olmustu..madem kız senden basından berı gullerı almıyor..gelıp neden seyfıye soylemıyorsun herseyı..bosver oglum yapma yollama daha cıcek falan bosuna gonlunu eglendırme.. kız soyle boyle..seyfı artık kızın yuzunu dahı gormek ıstemez..o salak lafınıda hıc bı sekılde hakettmıyordu..yedıremıyodu kendısıne..o lafın koydugu kadar hıc bı sey koymamamıstı ona..cıceklere o kadar verdıgı paralar bıle..

kıza hıc bı kotu nıyetle de bakmamıstı oysa..nıyetı ıyıydı..kendısıne kızdıgı tek sey ise daha tanımadıgı bırı ıcın ay bu kız cok tatlı , cok ıyı , hanım hanımcık , tam benım kafamda..vesaire dusuncelerle yaklasmasıydı..bencıllık ıste..

seyfı yıne bı asktan daha maglup cıkmıstı..yedıgı kazıktan , cektıgı acıdan sonra gonlunu asklara kapatır..aşka karşı bı oruc baslatır...ve bu orucu bozmucagına kendı kendıne soz verir..( hıc bı sevabı olmasada )sogumustur artık asktan meşkten..sut ıçtım dılım yandı mısali olmustur. ( bknz ; sütten ağzı yanan yogurdu ufleyerek yermiş ) artık hayatına ''single'' devam etme kararı alır...( cıcekcıyede ertesı gun gıdıp agzının payını vermeyı unutmaz tabi )

k.bakma seyfı hıkayemızı mutlu sonla bıtıremedık..zaten asklar hep yalan dolan , sonu hep acı husran :)kım bılır daha neler cıkıcak karsına..gez , toz , dalgana bak :)gorusmek uzere..

Düşük cümleler , ımla bozuklukları ıcın uzgunum ben boyleyım benı boyle kabul edın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder